Medewerker luchtvracht

Fulltime

We zoeken een medewerker luchtvracht!

Wat ga je doen:

Je komt te werken aan onze luchtvrachtlijn. Je zorgt samen je met collega’s ervoor dat onze visproducten netjes verpakt worden, zodat het klaar is voor transport.

Als medewerker luchtvracht ben je onderdeel van het orderpick team. Het orderpick team bestaat uit de luchtvrachtlijn, orderpickers en fileerders.

Waar zijn we naar op zoek:

  • Je bent bereid de cursus beveiligde luchtvracht te volgen;
  • Je gaat nauwkeurig te werk en kunt goed het overzicht bewaren.

Wat bieden wij jou:

  • Aantrekkelijk salaris: Visscher Seafood salarissen scoren hoog volgens de salaris benchmarks in de regio.
  • Winstdelingsregeling: bij Visscher Seafood erkennen we het belang van teamwerk en prestaties. Daarom hebben we een winstdelingsregeling opgesteld, zodat je kunt profiteren van het succes dat we samen behalen.
  • Premievrij pensioen: jouw toekomstige financiële zekerheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden we jou een 100% premievrij pensioenplan, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.
  • Pauze: Pauzes zijn belangrijk. Even ontspannen om daarna weer goed effectief aan de slag te gaan. Visscher Seafood betaalt iedere dag een half uur pauze door. Tussen de middag is er de gelegenheid om thuis te eten.
  • Werk-privébalans: We begrijpen het belang van een gezonde balans tussen werk en privé. Je bent iedere week minimaal één middag vrij, zodat je tijd kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.

Over Visscher Seafood

Visscher Seafood is een moderne leverancier van verse Noord-Atlantische visproducten en is gespecialiseerd in de productie van zalm. Om mee te werken aan de verbetering van ons mooie bedrijf zijn wij altijd op zoek naar versterking.

Benieuwd of deze functie wat voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van je toekomstige collega’s? Neem contact op met 0658941821.

Solliciteer nu