Orderpicker

Fulltime/Parttime

Een orderpicker is verantwoordelijk voor het afhandelen van orders. Wordt er iets besteld? Dan ga jij als een raket naar de juiste producten. 🚀

Wat ga je doen:

Bestellingen worden door onze verkopers in ERP ingevoerd. Vervolgens worden op de werkvloer de orders weergegeven op een tablet. Het is jouw taak om de bestellingen nauwkeurig te controleren en de bestelde producten voor de klanten op pallets te verzamelen. Je draagt zorg voor een net product en een goed afgeleverde pallet. Mede dankzij jouw inzet zijn onze klanten blij!

Waar zijn we naar op zoek:

  • Je hebt ervaring in werken met een tablet;
  • Je gaat nauwkeurig te werk;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor het klaarmaken van je lijst bestellingen.

Wat bieden wij jou:

  • Aantrekkelijk salaris: Visscher Seafood salarissen scoren hoog volgens de salaris benchmarks in de regio.
  • Winstdelingsregeling: bij Visscher Seafood erkennen we het belang van teamwerk en prestaties. Daarom hebben we een winstdelingsregeling opgesteld, zodat je kunt profiteren van het succes dat we samen behalen.
  • Premievrij pensioen: jouw toekomstige financiële zekerheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden we jou een 100% premievrij pensioenplan, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.
  • Pauze: Pauzes zijn belangrijk. Even ontspannen om daarna weer goed effectief aan de slag te gaan. Visscher Seafood betaalt iedere dag een half uur pauze door. Tussen de middag is er de gelegenheid om thuis te eten.
  • Werk-privébalans: We begrijpen het belang van een gezonde balans tussen werk en privé. Je bent iedere week minimaal één middag vrij, zodat je tijd kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.

Over Visscher Seafood

Visscher Seafood is een moderne leverancier van verse Noord-Atlantische visproducten en is gespecialiseerd in de productie van zalm. Om mee te werken aan de verbetering van ons mooie bedrijf zijn wij altijd op zoek naar versterking.

Benieuwd of deze functie wat voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van je toekomstige collega’s? Stel je vragen via whatsapp: 0658941821. Solliciteren kan uitsluitend via de website, via onderstaand formulier.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer nu