Sales trainee

Fulltime

Mbo-4 (of vergelijkbaar)

Ben jij een geboren verkoper die zich verder wil ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als sales trainee bieden wij jou een volledig betaalde opleiding, terwijl jij al lekker aan het werk kan.

Wat ga je doen:

Je werkt als assistent accountmanager en volgt hiernaast een opleiding op hbo-niveau. Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig accountmanager, terwijl je praktijkervaring opdoet en een diploma behaalt.

Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt een mbo-4 (of vergelijkbaar) diploma en beschikt over talenkennis;
  • Je hebt een commerciële instelling en bent handig met moderne media en software;
  • Een inwerkperiode in het productieproces maakt onderdeel uit van dit opleidingsprogramma;
  • Een rijbewijs is een vereiste.

Wat bieden we jou:

  • Aantrekkelijk salaris: Visscher Seafood salarissen scoren hoog volgens de salaris benchmarks in de regio.
  • Winstdelingsregeling: bij Visscher Seafood erkennen we het belang van teamwerk en prestaties. Daarom hebben we een winstdelingsregeling opgesteld, zodat je kunt profiteren van het succes dat we samen behalen.
  • Premievrij pensioen: jouw toekomstige financiële zekerheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden we jou een 100% premievrij pensioenplan, zodat je met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.
  • Werk-privébalans: Werk-privébalans: bij Visscher Seafood weten we dat het dynamische en internationale karakter van de visindustrie af en toe kan leiden tot wat avondbelletjes of een zakenreis in het weekend. Maar we begrijpen ook het belang van een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom bieden we jou een 37,5-urige werkweek met flexibele werktijden en elke week een vrije middag, zodat je tijd kunt besteden aan wat voor jou belangrijk is.
  • Veel reizen en avontuur: als Accountmanager Fresh Europe zul je veel reizen en nieuwe bestemmingen ontdekken. Je zult kunnen genieten van het avontuurlijke aspect van je werk en verschillende culturen kunnen ervaren.
  • Bouwen aan je loopbaan: door deel uit te maken van ons team krijg je de kans om een goede reputatie op te bouwen binnen deze organisatie, wat je carrièrekansen op de lange termijn zal vergroten.

Over visscher seafood

Het is onze missie om Noord-Atlantische vis beschikbaar te maken voor de hele wereld. Om mee te werken aan de continue verbetering van ons mooie bedrijf zijn wij altijd op zoek naar versterking. Kijk voor meer informatie op www.visscherseafood.com

Solliciteer nu