Vakantiewerk productie

Parttime/Fulltime

Wil je samen met je moas wat bij verdienen in de zomervakantie voor een nieuwe laptop of een welverdiende vakantie? Kom dan werken bij ons in de productie!

Wat ga je doen:

Bij Visscher Seafood zijn verschillende werkzaamheden te doen, denk aan: inpakken, opleggen, afwegen, ontgraten, stickeren en bijsnijden. Samen gaan we op zoek naar de afdeling die bij jou past. Als productiemedewerker heb je geen ervaring nodig. Jij hebt vooral heel veel zin om aan de slag te gaan.

Wat verwachten we van jou:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud.
  • Je bent iedere ochtend netjes op tijd. Of je nou om 05:00 uur of 06:00 uur in de ochtend moet beginnen, dat maakt jou niet uit.
  • Je bent meerdere weken in de zomervakantie beschikbaar.

Wat bieden wij jou:

  • Natuurlijk krijg je een mooi salaris om je spaarrekening te vullen.

Over Visscher Seafood

Het is onze missie om Noord-Atlantische vis beschikbaar te maken voor de hele wereld. Om mee te werken aan de continue verbetering van ons mooie bedrijf zijn wij altijd op zoek naar versterking. Kijk voor meer informatie op www.visscherseafood.com.

Benieuwd of deze functie wat voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van je toekomstige collega’s? Stel je vragen via whatsapp: 0658941821. Solliciteren kan uitsluitend via de website, via onderstaand formulier.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer nu